Over Ons

Over Ons

Temidden van alle drukte aan de Voorstraat is de winkel een oase waar je kan genieten van bloemen en planten en andere producten. 

Bij Buitengewoon Bloemen doen we het net even anders. We werken uitsluitend met verse bloemen, de mooiste planten en potten. Naast deze producten hebben we ook zijden bloemen en diverse vazen. Elke week ga ik op stap om de mooiste producten in te kopen om met jullie de delen.

Samen met Jeanne, Jonna en Petra zijn we een enthousiast en een tikkeltje eigenzinnig team met diverse en leuke ideeën. Graag willen we u helpen en / of adviseren met het op maat gemaakte product. Elk verhaal vraagt namelijk om een persoonlijk aanpak.

Wij hebben inmiddels het keurmerk ‘Barometer Duurzame Bloemist’ zilver ontvangen en dit is pas het begin. Wij streven er naar om stapje voor stapje te werken naar het behalen van goud. Dit laat zien dat wij als bloemist oog hebben voor de maatschappij en actief zijn in het duurzaam ondernemen. We doen ons best om onze bedrijfsvoering te verduurzamen door de inkoop van een assortiment milieuvriendelijke gekweekte bloemen en planten.