BUITEN GEWOON BLOEMEN IS WEER OPEN!

WIJ ZIJN VERHUISD NAAR VOORSTRAAT 55

Bloemist Utrecht

Bloemist Utrecht

Bent u op zoek naar een prachtige bos bloemen voor een goede vriend(in), wilt u een bruidsboeket laten samenstellen door een ervaren expert of wilt u een rouwboeket bestellen? Dan bent u bij Buitengewoon Bloemen aan het juiste adres. Deze bloemist in Utrecht levert al jaren de mooiste boeketten en andere bloemcreaties in de gehele omgeving. Bloemist Utrecht.

Voor alle soorten boeketten

Bij Buitengewoon Bloemen kunt u vele soorten boeketten en andere bloemcreaties bestellen. Denk hierbij aan een mooi bosje bloemen voor een zieke vriend(in) of voor Moederdag, maar ook aan een compleet bruidsboeket of een ingetogen rouwboeket. Wij maken standaard bossen bloemen, maar kunnen ook maatwerk bloemen leveren. En omdat deze bloemist in Utrecht met alleen de beste bloemen werkt, zien onze boeketten en andere bloemcreaties er altijd geweldig uit.

Bloemist Utrecht

Bloemist Utrecht

De mooiste bloemen voor op kantoor

Wilt u uw kantoorruimte opfleuren met een mooie bos bloemen? Dan kunt u iedere week een nieuw bosje kopen, maar het is ook mogelijk een abonnement voor bloemen af te sluiten. Met een bloemenabonnement van Buitengewoon Bloemen heeft u altijd kleurrijke en vrolijke bloemen op kantoor, zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen. U sluit een abonnement af en wij leveren iedere week verse bloemen bij u op kantoor.

Uw favoriete boeket online bestellen

Bij deze bloemist in Utrecht kunt u uw bloemen niet alleen in de bloemenwinkel in Utrecht kopen, maar ook eenvoudig en snel bestellen via het internet. Na het online bestellen van uw favoriete bloemen, zorgt Buitengewoon Bloemen ervoor dat uw boeket zo snel mogelijk geleverd wordt. U kunt uw bloemen laten leveren op uw eigen adres, maar ook op het adres van uw vriend(in), moeder, vader, collega en ga zo maar door.

Wilt u meer weten over ons assortiment, het online bestellen van bloemen of ons bloemenabonnement? Neem dan gerust contact met ons op. Deze bloemist in Utrecht beantwoordt uw vragen graag. Ook als u hulp nodig heeft met het online bestellen van een mooi boeket, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Klik hier op ons contactformulier en volg ons via Instagram.

Bloemist Utrecht

Bloemist Utrecht

 

© Buitengewoon-Bloemen l Bloemist 2019 - Website & SEO door MHmediaoplossingen.nl