BUITEN GEWOON BLOEMEN IS WEER OPEN!

WIJ ZIJN VERHUISD NAAR VOORSTRAAT 55

Bloemenwinkel Utrecht

Bloemenwinkel Utrecht? Dan bent u bij Buitengewoon Bloemen aan het juiste adres! Van gemengde boeketten tot tuiltjes, van bonte kleuren tot wit, van rozen tot rouwboeketten, van groene planten tot bloeiende planten met pot of zonder pot, het kan allemaal bij Buitengewoon bloemen in Utrecht!

Bloemenwinkel Utrecht

Jannet den Ouden, aangenaam. Op 1 juli 2014 nam ik de winkel op Voorstraat 52 over. In Houten volgde ik de opleiding Bloem & Design. Duidelijk werd dat mijn voorliefde voor bloemen in combinatie met design mij ‘op het lijf geschreven’ is! Na diverse stages in Nederland volgde ik een stage in Melbourne, Australië. Ik ben erg blij dat ik nu mijn passie met Buitengewoon bloemen gestalte kan geven. Wij bezorgen ook bloemen bij Buitengewoon Bloemen! Wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag dagelijks, en besteld u uw boeket voor twaalf uur? Dan heeft u het de volgende dag nog in huis! Ook kunnen wij de bloemen buiten plaatsen als u dat wenst, dit doen wij dan in overleg.

_MG_5459     _MG_5446

Onze visie

Geen middelmaat, maar sprankelende boeketten! Groot of klein… maakt niet uit. Bloemen zijn het waard om optimaal tot hun recht te komen. Gedurfde kleurcombinaties of bescheiden harmonieën; het kan allemaal bij BUITENGEWOON BLOEMEN. Voor een droom van een bruidsboeket en voor elke andere gelegenheid componeren we fraai bloemwerk! En alles vers! Dat spreekt -bij ons- van zelf. Voor een krachtig boeket met seizoens-bloemen, een romantische bos rozen of een onderscheidende bloemdecoratie bent u bij ons op het goede adres.

Dus bloemenwinkel Utrecht? Zoek dan niet verder maar bestel snel bij Buitengewoon Bloemen! Of kom eens langs en stel samen met ons uw boeket samen! Neem eens een kijkje bij onze foto’s om inspiratie op te doen of neem zelf een foto mee van hoe uw boeket er uit zou moeten zien!

 

BB Mailhandtekening 2

 

© Buitengewoon-Bloemen l Bloemist 2019 - Website & SEO door MHmediaoplossingen.nl